Viasona i Catosfera organitzen el Musicom 2020, centrades en el binomi Música i Comunicació

Les jornades tenen l’objectiu de fomentar la comunicació en l’àmbit de la música en català

Viasona i Catosfera organitzen les jornades Musicom 2020, centrades en el binomi Música i Comunicació

Les jornades Musicom 2020 (www.musicom.cat) és un esdeveniment organitzat per Viasona (www.viasona.cat) i l’Associació Catosfera (www.catosfera.cat). Neixen amb l’objectiu de convertir-se en un espai de trobada de referència, en què els professionals de la música, artistes, mànagers, programadors de festivals i sales, discogràfiques i agències de comunicació intercanviïn punts de vista i reflexions sobre la situació del sector i la comunicació, en format online, on hi caben professionals de l’àmbit de la música però també públic general interessat en el tema

El sector de la música està molt atomitzat en associacions i organitzacions sectorials i costa trobar espais de reunió i de trobada entre els diferents agents que el conformen en un àmbit, el de la comunicació, que cada vegada és més canviant i polièdric. Les noves tecnologies, les noves eines, els nous canals...  La idea és parlar-ne i generar xarxa per fomentar l’aprenentatge, l’intercanvi d’idees i models de treball per tal d’empoderar al sector.

Constituït entorn a taules de debat d’una hora de duració, aquestes trobades entre professionals tenen com a objectiu dotar als assistents d’explicacions i eines per a desenvolupar-se en el competitiu món de la música. Aquest any volem fer especial incidència en les xarxes socials i com aquestes determinen la manera de comunicar dels professionals del sector musical català. 

 

Per més informació de Viasona: www.viasona.cat

Per més informació de la Catosfera: www.catosfera.cat

Ho organitza:

Associació Catosfera
Associació Catosfera
Viasona
Viasona

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunaya
Generalitat de Catalunya
AMIC
AMIC

Membre de:

Cens d'entitats de foment de la llengua catalana
Cens d'entitats de foment de la llengua catalana